Welcome everyone! Thank You for viewing my blog! It's a little creepy things bout me! Hope u guys enjoy it and have fun wif your own life!!

aku adalah...

My photo
I am an architect..alhamdulillah for all gifts from God Ya Allah..I wanna go far..far away..wif my love ones.. memerhati, menganalisa dan memahami. learn from d past.

Ikut Ikutan...

Thursday, December 23, 2010

wedding card, wedding map...bla3..

Assalamualaikum..

Sejak dua menjak ni, aku tibe2 menjadi consultant utk wedding card..bidan terjun..hohoho..dulu aku pnah buat map utk wedding card abg aku..it's 3d map..menggunakn ilmu 3d yg aku ada utk buat 3d map..lain sikit la dr map yg ada kt card biasa kn..huhu..tp ade je yg aku buat map 2d memandang owner mahu 2d..so sejak dua menjak ramai kenalan yg nk kawen ni, aku telah diminta utk menghasilkn map utk my bestfriend's wedding card..mula2, map, lepas tu dia mintak buat table signage, lepas tu, dia mintak buat card dia terus..heh..

lepas dh siap wedding card untuk bestfriend aku tu, datang pula kawan abg aku yg meminta aku buatkn map utk card kawen dia..wah..bisnes berkembang..huhu..so kt sini nk promotelah sikit2, haha..sape2 yg nk aku designkn wedding card dia, boleh la..negotiable, dont worry..aku ni baik hati skit..haha..:D

contoh...

mock up..haha..supaya senang nk phm kad dia tu mcm mane rupe..

inside d card..kt cni la tulis "dengan segala hormatnya kami menjemput...."

Map kt page dpn & blakang..
Rupe diluar kad..ini adalah sample 1 design..boleh dsgn sgt mcm2 lg..



My brother's wedding card..

contoh view map 1..

contoh view map 2..

contoh view map 3..


2 comments:

  1. nanti kad betul nampak 3d camtu ke?

    ReplyDelete
  2. ianya kelihatan seperti diatas..:)

    ReplyDelete